Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid

Kontakt os 

  

 

 

 Find feriebolig

Find hotel

Find fly

Find bil

Forum


 
Her er du: Forside > Attraktioner
    


På Mallorca findes der et væld af attraktioner, som giver oplevelser for både store og små.

Tag børnene med til en af de helt store oplevelser: Marineland med delfin, søløve og papegøje show, parken har også en masse andre spændende ting at byde på. Aquapark er stedet hvis du elsker vand-rutschebaner, vil i prøve det hele så afsæt gerne en halv dag, der er noget for alle aldersklasser, eller hvorfor ikke se Mallorca's undervands verden med myriader af fisk og dykker show set fra en  rigtig u-båd med panorama udsigt.

Eller tag på en af de mange herregårde,  f.eks. La Granja i Esporles, som er et stort museum. Besøgende kan beundre stedets skønhed, springvand, haver og smage på de udsøgte vine, alt mens de ser, hvorledes stedets håndværkere udfører forskellige arbejder. Freden og stilheden i denne forunderlige dal er noget man aldrig vil glemme.

Kirker, oldtidsminder, gamle klostre, unikke haver er blot nogle af de mange spændende og ofte gratis oplevelser, der kan besøges på Mallorca.

Det er nemt at finde et spændende galleri eller en dygtig kunsthåndværker på Mallorca, udover det er der også flere steder der fremstiller mundblæst glas. Rundt om på øen ser man ofte et skilt "Cerámicas", indenfor venter der et stort udbud af mallorcinsk kunsthåndværk og keramik.


E-mail  gerne et forslag til nye emner.
 

 

Forlystelsesparker
Drypstenshuler
Naturparker
Kirker & klostre
Museer og samlinger
Herregårde
Bygningsværker
Gallerier & kunst
Haver
   
   
  Tag på tur i undervands- båden Nemo, en oplevelse ud over det sædvanlige