Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid

Kontakt os 

  

 

 

 Find feriebolig

Find hotel

Find fly

Find bil

Forum


 
Her er du: Forside > La Calobra

Langs dybe afgrunde og slugter.De 13 km.ned til La Calobra begynder med en ret stejl opkørsel på 3 km, og så følger ellers 10 km. nedkørsel ad det, der må betegnes som en af Europas mest dramatiske bjergveje.

Det er ikke en vej for folk med hang til svimmelhed, for den fører ned ad de stejle bjergsider ved hjælp af et utal af serpentiner-sving, og hele tiden er der udsigt over et betagende bjerglandskab med vild bevoksning og mange fritstående klipper af forskellige størrelser.

Det vil være beskedent at sige at denne serpentinervej med over 70 kurver har masser af hårnålesving, den kaldes da også på en længere strækning "slipset" idet den et sted slynger sig ind under sig selv som en slipseknude.

Et enkelt sted må vejen endda klemme sig igennem en høj og smal klippespalte, og gang på gang må man stoppe op ved vigepladserne for at nyde udsigterne, som efterhånden åbenbarer flere og flere glimt af havet næsten 1000 meter nede.
Badestranden
Om vinteren kan man ikke færdes her, men om sommeren er flodlejet imidlertid udtørret så man kan vandre ned til stranden.
Vandet er helt rent, men der er mange sten.


Torrente de Pareis
Årtusinders kraftige bjergstrømme med vand fra Puig Mayor og Puig Roig masiverne, har skåret denne bjergkløft ud. 
Navnet betyder "tvillingstrømmen" og hentyder til det sted, hvor to bjergstrømme mødes og danner floden, som løber i en bjergkløft med op til 400 meter høje, lodrette vægge på siderne. På vejen mellem Sóller og havnen drejer du fra ved monumentet mod Alcudia og følger vejen ca. 17 kilometer op af bjerget, igennem tunellen ved bjergpasset Coll de Puig Mayor i i 1036 m. og forbi vand-reservoiret Cuber og Gorg Blau.
Få kilometer længere fremme kommer man til en vejgaffel og der drejer man til venstre og kører de sidste 13 kilometer ned til La Calobra.
 


Kløften
Helt ufarligt er det ikke at vandre rundt her.
Der er nogle farlige grotter, hvor mennesker er faret vild i tidens løb.

 
Sejlturen

Mange daglige afgange mellem La Calobra og Puerto de Sóller.
Det er en køn sejltur hvor du får set de stejle bjerge og grotter.