Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid

Kontakt os 

  

 

 

 Find feriebolig

Find hotel

Find fly

Find bil

Forum


 
Her er du: Forside > Sport og fritid > Cykelsport
    


Stadig flere motionister har valgt at afpudse formen eller starte sæsonen op med et målrettet træningsophold på Mallorca.

Mallorca er og bliver  den helt store cykel-ø. Hele foråret er øen flittigt besøgt af cykelryttere fra hele Europa, både licensryttere og motionister. Øen er med sit gode klima ideel til cykling. Samtidig er øen hele foråret meget smuk og frodig med duften af modne appelsiner og citroner, der hænger på træerne. 

Cykelentusiaster kan vælge enhver sværhedsgrad på øen. De flade kyststrækninger i nord, naturreservatet Albufera i Alcúdia og det flade indre af øen byder ikke på nogen vanskeligheder. Den nordvestlige kyst har dog eventyrlige stejle strækninger for den meget ambitiøse cyklist. Der er dog så småt ved at blive anlagt afmærkede cykelruter, hvor tungere trafik er begrænset, men derudover består Mallorcas 1200km. lange og udmærkede vejnet af mindre landeveje, hvor trafikken er behersket. Der er muligheder for overnatning på diverse hoteller og evt. på et af de syv kloster, der tilbyder billig overnatning ofte med enkle køkkenfaciliteter.

Tip! Hvis cykelturen går øen rundt, er det en god idé at cykle mod uret, altså at begynde på sydøen. På den måde når man at komme i træning, før man når op på nordøens bjergstigninger.

 

E-mail  gerne et forslag til nye emner.

Aktiv Cykel Rejser
Dansk Cykel Safari
   
   
   
  Lej cykel på Mallorca
   
  Hos Tramuntana Tour  Sóller tilbydes vandreture, cykling rundt på  bjergvejene, eller i terræn udenfor efter ønske, på Mountain Bike med guide.

Udlejning af Mountain Bike, Racer og tour cykler.

www.tramuntanatuors.com