Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Forlystelser
Sport/fritid 

  

 

 

 Feriebolig

hotel

Finca

Lej bil

Find fly


 
Her er du: Forside > Find feriebolig > Finca-ferie
 


Ferie på en finca

Prøve en anderledes ferie-overnatning på Mallorca.


Overnatning på finca eller mindre landhotel

Finca ferie er den nye, smarte betegnelse for den gammeldags bondegårdsferie i mere eksklusiv udgave.

Her på siden har vi også taget "agroturisme og rual" og mindre landhoteller med.                             "Se kort nederst på siden"

Fincaer er de tidligere godser på Mallorca, hvor mange har opgivet at drive landbrug, mens andre har ønsket at suplerer deres indtægter og har moderniseret deres bygninger, bygget swimmingpooler og sanitærer installationer for at kunne leje deres værelser ud til turister.

De  fleste Fincaer ligger i smukke omgivelser, er hyggeligt møbeleret, har kamin, lerkrukker i køkkenet og gamle plove og høtyve stillet op mod stenmurene.

Ferie på hotel i de mindre byer eller på landet er også en spændende mulighed, men for begge typer af overnatning kan du finde alt fra to stjernet op til fem stjernet eksklusive luksus.

Vælger du denne form for ferie, skal du regne med at prisen ofte er det samme som de store hoteller, men oplevelsen du får er en helt anden, tit er der også dyrehold på stedet, som børn sætter så stor pris på.
 
For overhovedet at få tilladelse til at have turist aktiviteter på sit landsted, skal der udstedes et certifikat fra ministeriet for agriculture.
 
Find din overnatning på kortet:

For at gøre det lidt mere overskueligt har vi givet hvert sted en tekst, som henviser til et nummer på kortet, for øjeblikket er der 70 overnatnings muligheder.             Se stort oversigtskort

 

 

    Read´s
    Santa Maria

 

 

    Ca'n Penya
    Soller

 

      Ca'n Calco
    Campanet
 

 

    Son Marge
   
Colonia San Jordi

 

      Son Siurana
    Alcudia
 

      Son Marión
    Santanyi
 
 

 

    Ca's Curial
    Soller

 

      Sa Bassa Rotja
    Porreres