Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid 

  

 

 

 

Her er du: Forside > Luna36 Sóller > P.Ravn
Billedkunstneren Peder Ravn

 
Værksted i Skagen:

Vestkajen 6
DK-9990 Skagen
tlf. 98487955
mobile 4020 7108

peder@gallerimunk.dk

www.gallerimunk.dk
Værksted på Mallorca:

C/ La Luna 36
07100 Sóller
tlf. 0034 971 634739

www.luna36.netBeskrivelse

Peter Ravn har malet i næsten 40 år. Hans filosofi er, at hans billeder skal gøre en forskel og bringe glæde til både øjet og sindet. Peder Ravn er en meget kreativ person, som ikke tror på hverken skoler eller akademier: ” En maler skal være helt sin egen fra første time.

Vanskelighederne skal han selv prøve at overvinde, det er dem der skaber kunnen og personlighed” Peder Ravn maler med hurtige beslutsomme drag og retter nødigt i sit arbejde. Her er det fantasien, der siger, hvad der skal gøres, og øjeblikkets indskydelse fastholdes og omsættes i farverne.

 

En væg uden et billede er som en æske uden indhold.
 

I  Restaurant Luna36 har vi fornøjelsen af at udstille malerier af den danske kunstner Peder Munk Ravn.

I Luna36 udstilles løbende nye billeder fra Peder Ravn. Fra tid til anden bor Peder på restauranten og maler så ude i gårdhaven. Han er altid frisk på en snak omkring kunst eller andre spændende emner, så I er velkomne til at komme forbi og forstyrre ham.

 
Peder Ravn udstiller sine billeder flere steder i landet, og har fået en god ide til ” Lej et levende Galleri ”, hvor virksomheder lejer ham til at forny deres vægge hen over året.


Se eksempler på mine billeder:

Næsseslottet

KPMG

Christiansø Kro


Læs mere om "lej et levende Galleri" på:  
Den positive spiralPeder Ravn siger:  jeg glæder mig over, at hænge i private hjem og virksomheder, jeg er sikker på, at jeg med mine billeders påvirkning i hverdagen vil sikre en god stemning, og give medarbejdere glæde i deres arbejdsliv, og der igennem bane vejen for glæde i hjemmet og succes i virksomheden.