Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid 

  

 

 

 
Rejsebeskrivelser

   Her er du: Forside > Rejsebeskrivelser
 


En beretning fra Mallorca i og omkring området Sóller

af Birte Grundvig


Uddrag fra rejsebeskrivelsen...

Vi så bjerge, vi vandrede i dem, vi dasede, vi oplevede danseshow i verdensklasse, vi badede, vi shoppede, vi oplevede den smukkeste natur man kan tænke sig, vi var på egne ture, vi var på arrangerede ture Vi kunne det hele her på Mallorca.

Port de Sóller, hvor vi boede, er en meget charmerende og rolig badeby, hvor der er plads til både turister og de lokale. Byen er beliggende på Mallorca´s vestkyst. Stranden er ren og fin og der findes ingen strandsælgere her. Om søndagen fyldes stranden lidt mere end ellers, da det er kotume for spanierne at bruge denne dag her, efterfulgt af en ordentlig gang paella.

En af de allerførste, og allerstørste oplevelser vi havde, var et danseshow på en gammel herregård Son Amar, et danseshow i verdensklasse. Vi så Riverdance, Spansk ballet, Moderne ballet, Keltisk dans, Flamingodans, m.m. Scene- og lyskiftene var i en klasse for sig og skal ganske enkelt opleves.

PÅ vandretur til bjerglandsbyen Binerax, oplevede vi virkelig at være ude i Mallorca´s natur. Vi havde hele tiden en meget smuk udsigt til det ene bjerg efter det andet. Vi vandrede forbi den ene appelsin- og citronlund efter den anden. Vi stødte kun på nogle få lokale undervejs, inklusive en appelsintransport bumlende af sted ned af Bineraex´s stejle gader på vej til Sóller med dagens høst.

En anden bjerglandsby, der nemt kan besøges fra Sóllerområdet, er bjerglandsbyen Deia. Med afgang fra Port de Sóller var vi fremme med bus på ca. 30 min. Strækningen var intet mindre end ufattelig smuk. I bjerglandskabet, med en konstant dyttende bus, så vi den ene olivenlund efter den anden, cypresser og som altid masser af appelsin- og citronlunde.

Læs eller udskriv hele rejsebeskrivelsen:
 

Læs/udskriv beskrivelsen   Gå til billedgalleri
  Linkguide   Opskrift på SanGria

Det her var en lille smagsprøve, men download beskrivelsen og læs mere om alle ture og besøg på bla. en Perlefabrik, Glasfabrik, Calderers museum, Dragegrotterne, La Calobra, tur til Palma, og Valldemossa m.m. og se også de mange billeder i galleriet.

 
 
 

 

 

 
 

 

 

 

   
 

Kan du ikke læse pdf. filer  downloade det gratis her.