Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid

Kontakt os 

  

 

 

 Find feriebolig

Find hotel

Find fly

Find bil

Forum


 
Her er du: Forside > Sport og fritid
    


På Mallorca findes der et væld af sport og fritids aktiviteter som giver oplevelser for den, der ikke vil nøjes med en badeferie.

Det er muligt at, ride, spille golf, tennis, fodbold, og at dyrke andre populære sportsgrene på Mallorca. Vandre og klatre- ferier på øen bliver også mere og mere populære, i bjergene står du overfor højdeforskelle på op til 1000 m. men der er ture på alle nivuer også for den uøvede.

Cykelentusiaster kan også vælge enhver sværhedsgrad på Mallorca. De flade kyststrækninger i nord ved Alcúdia og det indre af øen byder ikke på nogle vanskeligheder, men den nordlige kyst har dog eventyrlige stejle strækninger for den mere ambitiøse cyklist.

Mallorcas kyster giver selvfølgelig også mange muligheder for at dykke, dyrke sejlsport, windsurfing, lystfiskeri, vandski og anden vandsport, 

Jeg har prøvet at beskrive en lille del af udbudet, men det er næsten umuligt at få alle aktiviteterne med, da nye dukker op hele tiden, spørg din rejseguide.E-mail  gerne et forslag til nye emner

Vandring & klatring
Hestesport
Surfing
Dykning
Cykling
Golf
Go-card
Fodbold